menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Monday, July 13, 2009

hari kecergasan...

hilangkan peluh!! aku ingat! aku nda tau knapa aku buleh inggat, tapi aku inggat.. yang hari nie my school ada senam seni!! jahanam lah kepada sesiapa yang terlupa pki baju PJ!! kesian An terpaksa melumpat dgn bju kurung nya... bagi aku kan senam seni hari ni sangat la boring.... angkat kaki - angkat tangan - pusing-pusing - eee... buringla... nada lagi step baru ka?? suda la lagu nya tu OUT... kali-kali yang sama...


pas tu poco-poco.... yas aku tau cammana... first first .... aku surang-surang nari pusing-pusing cam urg gila! pastu lari ku dkt budak-budak form 4/5 yg nari-nari, ikut ku tiba-tiba .. mcm best kan budak dikir barat tu nari...nya "pusing 3kali".. best best... bikin paning ada la!....


dan akhirnya!! the end... tpi hanya tuk plajar yg pass syarat dan terma!! maksud... DENDA!! yey... kpd sesiapa yg x pki bju PJ/ pki bju len selen baju PJ akan melompat setinggi-tinggi katak melompat... hahaha... banyak"


and then kmi ada ceramah kesihatan.. hehehe H1N1/ selesma babi!! nta la apa yang ia ckap.. aku pun malas mo dgr.. malar becrita sma drg si iza... crita apa tu ah.. psl last year la tu.. memories.... kasut yang hitam nda becuci 1 bulan dan sebagainya...


tanpa d sangka" hri ni ada chemist!! no... im too tired to panjat tu tangga!! kmu tak bawak buku ke?... eee bnci nya ku... ndapa lah... masih buleh d maafkan.. tee hee hee... bkn mcm si mary... no no no no... i dont like....


aaa malas ta ku tep tep lagi... buh bye..


good day

No comments:

Post a Comment