menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Tuesday, July 21, 2009

roller ku!

kemarinkan..... masa aku best" makan favorite ice-cream ku... aku ternampak something very very scary.... ijabku, sampai kan tejatuh creamcream ku... .. .. tajuk ari ni... roller ku... coz ari ni aku ada semangat kan men roller d skolah.. plus.. dikit ja buku ri ni kan di bawa... so aku bawa... banarnya aku bawaa sbb ada budak ni kan pinjam... si Naz! anak ustzh.... anak murid...

to start the day... kmi ada Physical Edu. test... tapi d cancel kan sbb .. ntah la... aku pun tera tau... jadi... ku pun mau buang tebiat... dlm bilik kop... first" kan krajakan kop ja... tap malas ku kan buka roller ku... extend dari kop ke crystal ke kaki5 blok bru masuk kelas.... spatut nya Faiz sma" dgn aku... tapi iya hilang... tinggal kan aku surang"..kurang ajarkan... tapi aku ndalah salhkan ia.. sbb ada alasan yang buleh la d terima... alasan yg menyakitkan ati!... paham paham ja la...

cam besa.. aku kna ambil lambat... 3:30.... so aku pun pusing" pi kop... pi canteen... ternampak azmie.... berlakulah flashback ngeri............. -akan d crita kmudian-........ jadi ustazah ada kelas ptg tu... so si Naz pun ikut sibuk"... kerjakannyalah roller ku... hari ni luck nya low sikit..... teka brapa kali iya jatuh... hahaha!!!! pusing punya pusng... bawa lah iya jumpa si azmie... apa si azmie ni buat patang" ni ahh?... skodeng..... ooo kaki skodeng rupanya....

crita azmie.... flashback... aku ni banarnya ksian kan ia... tapi ijab ku kan betanya... something very very scary tu banarnya si azmie... punya... miah matanya... so hari ni aku pun tanya iya.. knp ? what had happen?... bercrita lah kwn ku surg ni.... psl kedet nya.. The Injustice... rejection and objection... hantam ta ko eh.... jgn pth smagat!!

aku jumpa x-skater bru... ya si azmie!!! bek ko teach me how to play this thing... lum lgi ku pass level 1
... aku bkn real skater.. yet.... aku mau skateboard bah!! Faiz you promise me the skateboard.... i really want it!!! bad...

suhaila mana kau???

good day...

No comments:

Post a Comment