menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Friday, August 21, 2009

Bulan Merdeka Puasa

malam semalam merupakan malam yang paling pelik bagi gua.. sebab gua nak sangat tidur.. sepatut nye lakan, gua tak tidor mase pengumuman nie, sbb gua lah org yang paling excited bile adepengumuman. ntha knp malam semalam lain pulak kejadiannya. habis terjerit-jerit, sebab tv bising....

hari ni gua punye skolah ade buat program ntahapentah, untuk sepanjang bulan ramadan.. so every day, skolah gua akan bagi soklan, pastu kitaorang jawab, pastu boleh balik kelas.. [?] hari nie hari permulaan, so U.A. Rahman lecture banyak... tapi best la U.A. Rahman.. i respect you, we love you to...

skolah gua ade buat pertndingan kelas tercantek bulan kemerdekaan, tak tau la tahun nie nak participate atau tak. klu tahun lepas kelas gua jgk yg menang, itu pun sbb gua.. best la tahun lepas, banyak sangat hamper kami dapat.. tapi itue time akhir tahun la, pas habis PMR... klu tahun lepas dptt hamper tahun ni ntah la ape bendenye.. voucher kut?

ha! ckp pasal merdeka. gua dah crite ke sambutan bln kemerdekaan kat skolah gua?? blm kan?? okey la..skola gua buat sambutan nie hari isnen lepas, tapi bln ni sambutanye tak sehangat tahun lepas, ye la kan, minggu peperiksaan.. hanya nyanyi dan kibar.. nyanyi lagu jalur gemilang.... wa wa we... gua nak sangat sambutan yang meriah! bru best!! btw tahun ni, skola gua semangat sangat... setiap banggunan ade bendere. klu tengok dri luar pagar, macam tak nampak skola gua, nampak bendere je...


okey la tu...

No comments:

Post a Comment