menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Sunday, September 6, 2009

Epic Love & Joy... what about it...

ta da da... mungkin ada yang pernah baca entri ath yang bertajuk "i go dancing"... hari ni ath mahu tambah lagi cerita tentang menari ni.. macam dalam entri sebelum ni, ath start suka menari, selepas terjumpa mmd... apa tu mmd? ath pernah cerita sebelum ni apa tu mmd kat c ni... okey hari ni ath x mahu cerita kenapa ath menari sbb ath sudah ceritakan... ath mahu cerita tentang tarian nyer...

Song : Love & Joy
Artist : Yuki Kimura
Language : Japanese
Dance Version yg ath guna : [MikuMikuDance] (adaptasi D-STAGE)
lain2 Version :    DJ OZMA ( jangan click jika anda mempunyai penyakit yang membahayakan nyawa )
                                ParaPara

itu lah informasi nyaa.... lagu ni memang best & rancak sikit slownya banyak.. tarian ni boleh la di katakan girly dance.. simple dan tidak terlalu complicated... tapi kan... steps nya ni nampak ja sanang.... sanang tu banar tapi sampai saat ke 50 ja... pastu pengsan kamu!!!... kepaningan..

sbb ath ni seorang yang senang boring dan suka tidor.. so bila mata tue layu ja.. terus play lagu ni... and nari.. nda kira la, awal pagi ka, tengah malam2 buta ka, masa puasa lagi laa... bila rumah kosong tiada penghuni.. labung-labung rumah... iya la kan.. blum lagi sungkai.... mo buat camna... haus ehh.. siapakan mengajar, puasa2 ni menari??

1 comment:

  1. cute jua DJ OZMA tue..
    mcm baby.. cupid.. hahah..
    gumuk lgi tue..
    hahaha...

    ReplyDelete