menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Tuesday, September 1, 2009

OI NDA PUASA KA?

its been days i want to post entri ni.. tp apakan daya, life is challenging.. kunun la... terasa macam sekejapja bila nda puasa... suda la nota sejarah blum siap.. kepontengan puasa make me lazier than masa aku posa.. secara jujur, aku ada pigang2 tu buku.. tp bila aku pigang ja, mesti aku mw tidur.... fahamilah perasaanku.. aku borink se borink borinknya...tambah lagi kesasakkan bila beparam di rumah.. nda pernah tenteram...

hari ni aku pigi skulah.. tiga2 bunga muslim absent.. puasa... jd konklusinya, tiga2 buleh & tlh buat jahat.. tambah lagi sorang jd empat.... okey the end... cerita utama... breaking news... result ku...

hari ni kami dapat paper BI, - i hate org etoo.. LK, - dislike org anii... & Math... BI ku masih bertahan... tp aku banci sama tu urg!!! mula dri 75 > 74 last last 73.. mau mau  ni menulak markah, yg banar pun di salahkan... penyakit apa kan ni? LK ku mimang... ahh x dpt di slamatkan... mcm iklan rempit, ingat kmu? 10.5 = 30% ... Sue!! ko sdh cop ni time ko fail, baek ah ko nya luck this time... nda banar firasat mu tue ehh... Math ku 69, alhamdulillah ingatkan fail... nda sangka ada yang banar.. dusta ku ja tue bhgian B tue..

hari ni si tuut nda datang skulah... ALHAMDULILLAH!! krn si mary jejaka 4g re susun meja jd 2x1... aku okey ja... tp yg ku bantah urg yg duk blkg ku... sudah sudah la sama tu budak kurang ajar... aku nda mau!! aku lagi rela duduk satu baris sama laksamana 4g...

2 comments:

  1. tekanan wa ya....
    siot tue mummy angkt mue tue..
    mcm tah dia tue kta nya guru kelas ska2 ti ja mw suh urg ubh kddkn meja...
    nda ku hingin ia jd G.kelas kita..
    kita duk bentuk v tue mw mghndr dr basah kuyup...
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. oi ath!!
    kaka c awg tu andang jua sakit..
    fhm2 sj tah..
    cawg nda bg mkn ubat bha tu.

    ReplyDelete