menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Friday, October 2, 2009

tu laa.. len kali guna harta sendiri!!

sorii sorii sorii....
lebih seminggu aku tinggalkan atharu sorang2... minta ampun minta maaf yaa... tau2 la, aku bkn guna broadband... notebook yg aku pakai ni pun bkn harta aku... so tergendala lah entri yg sepatut nya aku post hari2 yg dah lepas... x pa laa... yg lepas biarkan lepas.. hari baru crita baruu... still aku akan publish jg laa.. tp tu pas complete words2&stori2 yg tergantung tuu... check2 la sndiri... kalau mau baca...

okey okey okey.... pagi tadi, aku terkezzutt.. ada sumthing sejuk sentuh lutut aku, masa aku tgh tido... jd aku check laa.. siapa yg brani gangu2 putri slumber yg sdg beradu... tp, kan aku tgh tido.. so aku pun malas la nak check.. stakat buka mata cikit jaa... yg aku nampak kaka ku terbaring di seblh aku... sakit perut [for information aku sdg tidur d ruang makan yg bersambung ngan ruang wacthing 60's tv & karaoke].... aku pun cuba laa tengok2 jam... yg aku nampak -macam nampak masa tue jam 3 lebih laa... me raung2 kaka aku nii.. so aku pun berhijrah la ke living room... mls waa gi bilik... sbnya aku ni tertido masa tgh syok2 karaoke... lagu klasik rock jiwang tu beb... buleh sampai tetidur...

weii liat weii.. aku bleh buat salji... *garu kepala brabis* -kelemumur- masalah ehh kplaku nii

hari nii... skolah ku boring... aku pun x tau kemana perginya techers yg best2 hari ni.. trutamanya Ustazah... aku tau laa sudah iya membari tau.. tp burinkk... Cg skinhead pun satuu... ckp mau ajar karangan.. tunggu punya tunggu, nda juga sampai2... Cg Mai lagi la... brapa kali sdh iya tinggalkan kelas kmi... naseb bek Cg Syuu ada... kami buat experiment... and aku.. tanpa belas kasihan, mengongkong experiment group akuu... alhamdulillah it turn out to be hampir... iya laa.. sdh suhaila bad mood.. mengerajakan smua org.. trutamanya aku... jd bagi menghindari tercetusnya peperangan, terseparate laa aku dan dia.... mun inda.... bayangkann....

si ikan keli... ada prnah aku crita?... ikan2 keli ni masih anak.. total ikan.. lima ekor... lima2 datang dari seberang laut... dri KL... aku pun x tau cmna iya bleh lps scanner airport tuu... tp hari ni... seekor ikan matii... bapa ku kata.. iya klaparan, so damam.. and then die... tp aku rasa.. iya kelaparan, damam, and then kena racun.. bru la matii... aku rasa laa...

hari ni pun, si law, ktua laksamana 4G.... birthday!!...
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday Happy birthday
Happy birthday to you...

ha ckp psl laksamana... hari nii.. dorang smua kena merit!!... kesian woo... Cg honey la nii... kan dorang x masuk kelas.. so cg srh hantar nama... mula2 tu masa Cg Maz tanya, in class 4J?... @o@... mcm kan mkn urg pun ada.. tp aku mnahan kan ketawa tiapulang... blur2 la cikit... kmi 4G la... rajin iya memanggil sendiri anak2 murid nya ani...

hari ni juga... hari terakhir Cg Ros jd guru LK kami... so kami 1 kelas mau bagi some present laa... kami yg bini2 ni pun check2 la.. present yg bebalut tuu.. x tau apa dlmnya... sama choco, siap ada kad lagi.. basar lagi tu tulisan... ngam2 Cg tu bejalan bri kantin kan ke pejabat... kls kmi time tu class last year aku yg ujung dunia tuu, so nampak laa... ingar laa durank2 llaki nii... drank suruh tapuk tu hadiah... aku pun blur ja nii... dalam hati ku.. siapa??.. hadiah tu dpn kuu... ahh peduli laa.... aku ikut ja apa durank ckp... So kmi jempt la Cg masuk kelas kmi yg totally superly kotor tuu... iya pun ikutnya jua... ada la sesi begambar.... chiq ke chiq ke chiq.... kunun la bawa hp ke skulah tuk ambil gambar... bluetooth lagi wah... sblm tuu iya kana suruh tutup mata... si izz la ni.. ckp pu n pelik.. Cg pun ikutnya jua.. Hepi iya meliat present tuu...

Jari oh jari!!! sakit weii.. tekapit di pintu tuu... ekspresi muka cam nda sakit ja.. tp kalau di ikutkan.. mau ja ku teriak.. masalah nya aku nda pandai bab triak2 ni... kan aku mimang rock slumber dri damit... [pernah kah aku critakan?] so... tenang kan minda, stedy.... jgn gelabah... klau gelabah, bedarah darah la jari jwbnyaa...
bila suhaila tolak ja pintu tuu.. rasa macm.. zzztt... tariknya lagi jari kuu... tenang... bagi command yg banar... bkn yg tuggang tebalik... ALHAMDULILLAH syukur nikmat... selamat jua jari kuu... tp sampai sekarang balum hilang padih nya... susah ni aku menaip.. tp just for you.... aku tahan jua rasa sakit kuu...

bah sudah tahh...


No comments:

Post a Comment