menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Friday, January 29, 2010

menggoda sangat kah aku ni?

huahahahahaha!!!!

aku x pernah pun goda goda org. terfikir tuk menggoda pun x pernah. tapi hari ni baru aku tawu aku ter'goda' org yg aku sendiri x kenal. aku ingat kan, time aku sedang menulis tajuk tadi, aku hanya mahu tujukan entri ni untuk seorang. tba-tba adikku menyampuk dan tambah lagi sorang. kenapa perlu 2 org dalam sehari. cukuplah seorang..

dan bila situasi begini terjadi pada diri ani.. aku akan kembali menjadi rejector.. suhaila mesti tahu aku bukan seorang wanita yang membiarkan diri ani di'miliki' oleh sesiapa. dan aku bukan seorang manusia yang suka bercakap bertopikkan 'kekasih'.. aku tawu ko tawu.. dan aku tawu ko x pernah dgr cerita aku sebagai rejector.. sbb itu lah aku.. tp akan ku ceritakan jua.. kalau ko ingatkan laa..

balik ke cerita org yg ter'goda' itu. ya, aku pernah mengatakan bahawa aku meminati dirinya.. tapi itu hanya sekadar utk menggugat hati sahabat aku yang syok habis sama itu org.. samalah jua dgn scandal si kaka.. still. aku suka itu scandal kaka o..

sorry la, sama itu org org... aku masih 'lack of mood' in hal hal cemani. i want to live my life. dan Kalau aku yang meminati seseorang.. itu suka hati aku laa.. aku cuma minat jaa.. peluru senapang masih balum bali o.. baru bali senapang ja...2 lagi tu.. nanti bila ku beduit, baru tah ku membali peluru banyak banyak... puas tah kamu.. kamu tahu ka dalam hidup ani, dari aku lahir kedunia sampaila hari ni.. hanya 2 org ja yang 'interesting' bgi aku.. so peratus utk aku minat seseorang itu macam
=17/2
=8.5
=1/8.5x100%
=10%#

No comments:

Post a Comment