menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Tuesday, May 25, 2010

mc blogging

mentang-mentang la minggu periksa... suka suki ja aku tinggalkan blog kesayangan aku ni sorang-sorang.. kesian bs(budak slumber) tak da orang nak singgah... peksa?? study pun x...

what happen??
begini.. aku encounter windows lagi... iya laa.. selama ni menghadap linux ja.. sekali sekala jenguk windows.. bukan aku tak suka linux tapi linux aku ni sepanjang masa notify space full-space full.. rasa macam nak delete semuanya.. tapi sayang la pulak dengan file-file aku nii..

jadi bila sudah ter'gang' dengan windows baru kakak aku tu, tertinggallah bs sorang-sorang... iyalah space pun masih kosong jadi aku hentam la, apa lagi.. download itu, download ini.. fix itu fix ini... tapi masa yang paling lucu aku bersama windows.. masa aku nak connect dengan wifi rumah sebelah.. punyalah berpeluh-peluh.. buka setting macam-macam.. last-last aku teringat, yang ada kekunci(aku pun tak tahu apa nama nya) untuk on off adapter wifi.. rupanya off... panas nya aku time tu.. buang masa tau.. bukan aku tak biasa.. tapi aku sudah biasa sentiasa enable wifi dekat linux ni.. so aku pun lupa laa..

walaupun aku menghadap internet sepanjang masa aku dengan windows.. bs tetap tidak di update!.. Mengapa??.. ntah laa.. aku pun tak tau.. sedangkan bertimbun draft-draft dalam blog aku ni.. nanti aku publish satu K...

okay aku nak publish nii... bye~
jumpa di entri seterusnya

No comments:

Post a Comment