menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Wednesday, June 9, 2010

Aku Don't Have Gameboy

tergugat iman aku bila tuan blog Belog Bagus cakap-cakap pasal Pokemon.. tiba-tiba terasa nak main Pokemon versi gameboy lagi.. walaupun aku dah berkali-kali main.. dan berkali-kali menang..huhu.. lepas baca entri beliau Pokemon Dah Tak Lagi Comel.. terus cari emulator favorite aku VBA dan Pokemon Ruby.. click-click terus main...


Sebenarnya dah lama aku kerjakan benda ni... dan dah lama aku tinggalkan.. itu pun sebab pc kesayangan aku mati dan tak dapat diselamatkan.. banyak sangat koleksi file .gba aku.. zaman budak-budak jahiliah la kan... Rindu.. tulaa bapak aku kedekut sangat nak belikan gamegirlboy.. dalam komputer pun cukup laa... asal dapat main..

p/s: okey ka link kat atas tu?

2 comments:

  1. haha.. saya pun main kt pc je.. tgah main pokemon sapphire.. ;)

    ReplyDelete
  2. @shafiq
    bagus la~ save budget sikit.. :D

    ReplyDelete