menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Sunday, June 6, 2010

menghabiskan masa....

aku tak tau nak buat apa.. so bagi menghabiskan masa aku ni.. aku try something ngan gimshop yang baru ja aku download... tapi masalahnya aku tak tau nak buat apa ngan gimpshop ni.. then aku teringat tutorial kat sini.. sekali-sekala..main ngan gimpshop yang tak berapa masuk ngan aku... memang jauh berbeza~....

2 comments:

  1. lol,xde photoshop ke??nanti saya bg link untuk download photoshop =)

    ReplyDelete
  2. dah ada blom photoshop??? kalau blom saya nak bagi link untuk semua jenis photoshop berserta dengan original serial key activation skali

    ReplyDelete