menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Tuesday, March 15, 2011

Japan Needs your Help

enough with Black Friday Rebbeca. Let us all Pray for Japan! People dying there but you're worrying about another illuminati. (kepada sesiapa yang berkenaan sahaja)Haha.

Jom ramai-ramai sedekah sedikit harta dan tenaga. Cari laa mana-mana tabung berdekatan. Atau cari online. Tapi lagi bagus cari mana-mana agensi yang boleh dipercayai. Aku pun nak cari bukannya pandai. Derma pun selalunya lalu sekolah. Tu pun tak banyak beberapa ringgit ja(yang guna duit aku. Note:aku hanya kena bagi duit poket 2 ringgit tuk pegi sekolah. Tiada lain. Tak ada bulan-bulan. Cari sendiri) Tapi ikhlas haa~

Kalau tak dapat nak sedekah harta, kita doa la banyak-banyak. & Kamu jangan fikir Malaysia tak akan kena bencana macam tu. Kuasa Tuhan, kita mana tahu esok lusa apa nak jadi. Kita hanya boleh... ramal. Wallahualam.

Dan sudah-sudah lah dengan Miyabi tuu.. Dalam ramai-ramai manusia, perempuan kotor ni juga yang dicari-cari. Apahal?

Tengok! Lady Gaga pun sudah start berkempen

click both images
ermm... apa pa ja laa..

Jom kita update tweet. Join causes like this. Sedekah! dan Doa banyak-banyak. Doa itu Penting! Nippon bukannya kena bah, Tapi Tsunami!! Gempa! dan Radiasi Nuklear!!

Kalau setakat Labuan ni... Boleh hilang satu pulau. Fact: Labuan ni macam cendawan, atas besar, bawah kecil saja. Kalau tiba-tiba berlaku bencana, apa jadi? Wallahualam.

kpd famili yang mencari sesiapa di Jepun, boleh try: http://goo.gl/sagas

Takziah kepada orang Jepun yang hilang ahli keluarga.

1 comment: