menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Friday, April 15, 2011

Goodbye smells like Facebook!

Aku tetap sayang kan kau! selama kita bersama, sinta ku kepada mu tak pernah berkurang. tiap hari kau ku hias, tapi kau tetap jelek di mata ku. tapi aku mau juga bagi kau 4 bintang!!

huahahahaha! sediih oww.. terpaksa tukar baju blog aku yang buruk ni...
walaupun template yang sekarang ni Simple, biarlah.. asalkan aku puas, dan sedap mata kome memandang. Sedap nda? rasalah!

Sebenarnya aku tukar template aku sebab:

  1. Font. template dulu font size dia kecil, sama macam dalam facebook. aku takut kalau orang sakit mata membaca.
  2. html.. aku takut kalau aku tak buleh nak berblog sebab asyik dengan html coding xml apa ntah. Maklumlah darah muda, suma mau di try. Dan memang betul pun aku suka study language language ni.. tu yang aku takut, sesi bloging aku terbantut. huhu... dan hari ni.... Biarlah ia se Simple yang mungkin.. ^^

tapi blog aku stay Biru... walaupun aku suka kaler HITAM dan MERAH. tapi kalau hitam karang, orang singgah terus muram.... hee

1 comment: