menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Tuesday, April 26, 2011

pangil si Dia, yang paling aku cherish, Ceri...

eh, eh.. Siapa Si Dia ni??
hobby aku laa!! ahahaha, Hobby ya, bukan hubby chubby dll

Dulu bila aku tukar tamplate, yakin sangat aku tak sentuh lagi bab tweak tweak coding orang... tapi betul la... I cannot resist someone/Something I Cherish the most.. ada ada saja yang mau ditambah ke blog ni.

mau cakap cool pun, apa la saja.. tweak sikit ja pun. Tapi, apa boleh buat.. dah aku suka, terlampau suka sampai lupa untuk berBlog.. tu yang tak Fair tu.. cian blog ni.. muka ja comel, tapi entri tak jalan.

 apa barang pakai ceri ceri?

cherishvt 1. care for tenderly, menjaga dgn baik: he ~ed her as if she were his own daughter, dia menjaganya dgn baik spt anaknya sendiri; 2. (harbour) menaruh; (treasure) menghargai: she ~es the hope that her son will recover completely, dia menaruh harapan semoga anaknya akan betul-betul sembuh; the trip will be an experience you will ~ all your life, lawatan itu akan merupakan pengalaman yg dihargai sepanjang hayat kamu; ~ sos memory, mengenang-ngenang sso: he ~ed the memory of his dead wife, dia mengenang-ngenang isterinya yg telah meninggal dunia.Kamus Inggeris-Melayu Dewan

sebab CHERRY sound comel. haha.

No comments:

Post a Comment