menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Monday, May 9, 2011

jalan jalan sama Maaaaa

hehehe
dulu masa zaman jahilliah aku, aku pernah tanya kaka aku, "esok mothers day, maw bagi apa?" then, dia jawab, "hari hari pun hari Mama"....

thats true!
takkan laa masa hari ibu ja kita buat baik, belanja dll? hari lain macammana? Maa suroh bangkit baju pun melanting.... kan kan kan??

ari ni aku and my Maa x buat anything special pun, cuma jalan2 round bandar n shopping sikit... hehehe.. aktiviti mingguan Ni...  My Maa suka KFC lerr.. suka suruh aku blanja.. ngekkkk.. hehehehehehe

siapa la buat event hari2 macam ni ni.. aku sebenarnya x layan/stuju/support!! huhuhu.... termasuk Earth Day (woooot?).. iyalah.. xkan hari untuk Bumi rest sehari ja? mana la cukup! ngeh ngeh ngeh..

dan hari ni juga aku tak sempat terjah mana2 blog.. dan forum.. err... SOrry yee..
ap cer projek? 90.7% siap.. hehehehe

1 comment: