menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Wednesday, May 4, 2011

Starlight Projectk coming up next.....

BILA DI JADIKAN PATUNG LEPAS GERAM:

itu memang tidak fair!!

semua laa salah aku... orang lain buat salah, siap melawan cakap, kau cari juga salah aku time tu. Orang lain yang buat, kau tuduh aku juga. Orang lain buat xsenonoh kau okay, bila aku tersalah sikit kau terajang. Kau tuduh aku macam-macam, macam aku ni sial sangat.
Sial ka? sampai kau boleh tuduh aku isap dadah?
aku sikat rambut pun salah ka? apa masalah nya?
aku online 2 jam salah ka? selama ni aku rasa, aku online sepanjang masa... xda pun suara kau bising bising.
Kau memang x bersyukur kan.
Aku dah di kira baik..
kau x tahu siapa sebenarnya orang-orang yang kau puji, yang kau bandingkan dengan aku; kau cakap aku sial. Sila lah terima orang orang itu. Aku yakin selang beberapa hari ko rasa nak mampus.

No comments:

Post a Comment