menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Saturday, August 4, 2012

Shadow Of The Day

Nda pernah ku sangka, hidup aku berubah macamtu saja... Lepas masuk poli, macam nda pernah lagi aku menulis di blog ni. Itu lah.. Sayang belog kunun.... tup tup tiba tiba hilang.... sudala ramai blog mu!...

Bukannya apa... suasana di rumah dan di hostel sangat berbeza sampai aku pun teda nafsu mo menaip. bukan menaip ja, men game pun nda larat.

Nda larat pun bukan pasal assignment etc. tapi sebab Suasana.. beda beda. First skali, dengan bilik yang di kongsi.. kalau dengan adi bradi aku nda pa la... ni orang yang tidak dikenali.. huhu.. walaupun dia classmate ka, kawan rapat ka, tatap jua aku kurang feel.

Konklusinya... mood tiba-tiba hilang di tengah hari..... nda pa lah... aku start from scratch... ni pun aku update dari Rumah.. Family angkat la... tp feel tetap sama macam di rumah.. hehehe...

Knp tu ha?
apahal dengan tajuk? fikir-fikirkan lah. hoho

No comments:

Post a Comment