menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Sunday, September 9, 2012

Datang & Pergi

Serious aku cakap, yang Bahawasanya Aku sangat menyayangi rakan-rakan, teman-teman, & sahabat-sahabat aku walau macamana buruk sekalipun muka mahupun tebiat dorang.

kalau pun aku benci mereka, aku memang tidak akan sampai hati untuk buang mereka-mereka ni dalam tong sampah(personifikasi shj.)

Cerita hari ni adalah tentang seorang kawan yang tiba-tiba tak sudi layan aku.. huhu sedih wei.. WAL HAL.. Aku sendiri tak tahu Apa salah aku... dan bila aku minta maaf & tanya kalau-kalau aku ada buat dosa/silap dengan dia, dia siap cakap "Apa dosa kaw?"..

Tapi aku dengan the biggest heart aku tetap juga minta maaf.. dia tak kata apa-apa dan masih tak sudi layan aku...

Macamanani? dia ni majuk ka atau feeling aku ja? tapi kenapa dia sampai x layan aku ah?? Y? Y U NO layan aku?

PEACE PLEASE

Saturday, September 8, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin

Macam busy memanjang ja bila blog ni tidak terupdate.. padahal sepanjang hari pengsan dalam asrama.

Okay lah.. Amacam Raya? best? Duit raya masih masuk lagi ka? haha. tapi yg penting duit raya aku sudah pun hangus di pakai untuk beli tiket bas.

Raya aku tahun ni kira boleh laa, daripada raya-raya sebelum ni. Sebab nya kan... tahun ni aku beraya dengan member! haha..

Tq! tq! kepada yang sudi bagi aku join sekerusi dalam kereta. Hehe... memang akan dikenanglah sampai bila-bila. (dean, rara, kai, zul n asbi)

Raya dekat sini(Mukah).. pun boleh lahahaha.. sebab nya, tahun ni ada datang rumah sanak saudara classmate.. hehe.. sanak saudara aku macam xda ni...

Peace out.