menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Sunday, December 16, 2012

Ready? Go!

Esok bermulanya routine baru untuk hari-hari yang akan datang. Aku sebagai pelajar ynag sedang menjalankan latihan industr di UMS-KAL. Entah macamana environment yang akan aku hadapi, tapi mudah-mudahan sem ni aku dapt 4.00 plate. Amin.

cakap2 pasal pointer, aku ada bagi tau SolSlum ka?owh belum~.. Kalau nak tahu. jeng jeng jeng... [Show]
that's some improvement.

by the way, nampaknya aku ada projek baru bermula 11.00 malam tadi.. dan maybe akan berakhir Jumaat akan datang. Projek apa? sama-sama kita nantikan..

Semoga Berjaya Rakan Seperjuanganku seluruh Malaysia.
Salam.

Friday, December 14, 2012

Langit Biru

Kalau kamu rasa aku patut bersihkan belog ni, aku setuju.. sebab memang aku sudah nda larat lagi mo maintain belog ni.... lagi pun aku percaya kalau ada yang tersingah ke belog ni guna IE mesti hancur.. sana sini macam macam yang keluar.

Kisah entri lalu certifyMe tu, berakhir dengan "postponed". Exam nda dapat di ambil sebab line streamyx kacau bilau.. haha.. sayang seribu kali sayang... susah-susah aku stay up dalm kelas buat revision/practice soalan yang sama beratus kali(melampaunya)..

Kisah baru? esok lusa aku start latihan industri aku. Nampak gayanya.. ceh.. aku ada member satu firma(padahal kena paksa). Ni kali lah.. aku practical dekat UMSKAL, macam best sja bunyi.. kakak aku pun cakap. tapi yang nda bestnya tempat tu di hujuuuuuuuuung tuuuuuuuuuuna saaana.

begitulah al-kisahnya.