menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Friday, January 29, 2016

Pencarian Mega Bloglist Aisyhah Nyais


Aku xda kawan nak tag.. macamana? T^T

Aku memang dah lama follow Blog Aisyah Nyais ni.. comel lah, tak sanggup kot tinggal tanpa tekan button follow tuu hehe XP

Salam Jumaat semua! Mari mulakan minggu baharu dengan nafas baru! Not dengan smoke, not even vape... I don't mind breath spray but I absolutely think mouth wash is so much easier and definitely cleaner....

I am rambling.

Misi aku sekarang hendak mencari landing page untuk satu website corporate. Mahal sunguh template2 yang dijual dekat http://themeforest.net/ ni. Tapi tak apa, asalkan landing page kemas dan friendly. ^^ Nak design sendiri, ilmu dihati pula yang tak mencukupi. huhu

1 comment:

  1. Terima kasih sudi join. Sila check nama anda di senarai peserta. Happy blogwalking dan goodluck! hehehe

    ReplyDelete