menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Sunday, January 31, 2016

Segmen Pencarian Bloglist 2016 by LE.JH


Jom join segmen!

Hi Anis salam perkenalan! Aku ath! XD Menarik bila datang ke blog Anis ni. Simple dan smart! Nampaknya Anis suka dengan pop culture korea―or at least dengan drama korea. Ath tak berapa sangat selepas Winter Sonata tamat. XP

Dulu ath suka tengok drama Melayu XD. Macam Gerak Khas tuu XDDD
Drama Jepun pun ada jugak. Tapi yang paling ath suka tengok drama dari barat. eg: Roswell, X-Files, Kyle XY, Merlin dll. Haha

Sekarang ath jarang tengok drama. Sebab takda tv dan unifi! ^^ Internet coverage dekat rumah pun sangat poor jadi streaming pun tak sedap.

Menarik IG Shop Anis & siblings. Ath dah follow. Ath paling suka tengok barang handmade. Semua tu Anis buat sendiri ka?


Burung Hantu always comel!! XD

Okay dah! Selamat berblog Anis. XP

5 comments:

  1. oh hai ath ^^ thank you ye join and salam perkenalan jugak :) yg gmbr kat ig tu ada yg buat sndri ada yg search kat google aje hehehehe kitorang akn buat bila ada spa2 mintak aje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. XD nice! Harap business anis bertambah hasilnya!

      Delete
  2. Good luck ya. Jom join segmen saya pula - http://mylifemyprimaryplan.blogspot.my/2016/02/segmen-pencarian-bloglist-2016-bersama.html

    ReplyDelete
  3. Hi Ucing Singgah dalam segmen yang sama singgah Blog Ucing Juga ;)

    ReplyDelete
  4. Singgah dan follow (^^) http://bisyali.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

    ReplyDelete