menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Tuesday, February 2, 2016

Segmen Bloglist by Nieyl


Ni lagi aku jumpa Segmen Bloglist! dari Nieyl pula! 

Macam menarik blog Nieyl ni.. Banyak fakta dan info kesihatan dan rutin harian. Hehe Aku belum habis browse lagi blog cik Nieyl, biasalah masih ofis hour!!

Hai Niely! Salam perkenalan! Saya join segmen awak kay! ^^

Saya dah baca entri diet malam awak.. :3

Sebelum ni aku jarang makan nasi selepas jam 7 petang. Selalunya aku makan ikan untuk makan malam. Kadang2 aku buat sandwich! Bubur jarang aku masak, sebab tak pandai kot. hehe. Buah pun berebut juga kalau nak makan sebab selalu tingal satu dalam peti ais XD

Okay dah! Nanti bos nampak aku curi tulang ikan!!! XDD

p/s: oh! something is wrong dengan nuffnang nieyl! x leh buka blog! huhu

2 comments:

  1. Hai.. singgah kejap daripada segmen yang sama.. Good Luck!! Done follow, follow back please..(muka tak malu memang macam ni)hehe

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-by-nieyl.html

    ReplyDelete