menu: Home Books Follow Chat box Sitemap


NOTE** Pindah ke URL baru: solslum.blogspot.my
STICKY** Drop your Link! + Mini Giveaway #01

Tuesday, February 2, 2016

Segmen Pencarian Bloglist 2016 Bersama KIMMIE


Another segmen~ ^^

Kali ni join segmen pencarian bloglist oleh Kimmie pulak. Agak tenang bila buka blog kimmie ni, macam blog aku jugak laah. Putih ja.. Suka2 XD Menariknya tentang Kimmie ialah Kimmie adalah gegirl ya!!  

Hello Kimmie salam perkenalan. Aku ath.. Aku pun perempuan, ramai yang silap panggil aku bro. XD xpa aku pun panggil dorang sis. 

Tertarik aku bila ternampak posting2 pantun Kimmie, tapi maaflah masih belum ada masa untuk aku membaca semuanya. ^^ 

Terasa rindu pula masa menulis sajak zaman sekolah aku dahulu. Aku dah macam lupa macamana nak meluah dalam sajak, padahal dulu bukan main feeling mengarut berangkap-rangkap... XP

Wah! aku baru cek, last aku post under tag karya is oktober 2009 XD LOL
Okay lah hari pun dah lewat ni aku nak rehat jap.. hehe selamat berblog Kimmie and all! Harap Segmen Kimmie dapat banyak sambutan! ^^

Extra:
Lewat,
malam gelap
mataku terang.

Lewat,
siang menjelma
tidurku lena.

Lewat,
hari berganti
aku masih disini.
p/s:kan dah mengarut XD 

4 comments:

  1. Salam perkenalan Ath. Terima kasih join segmen ni. Hehehe...mungkin sebab nickname tu kot...sbb tu org salah anggap. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ye ye nick 'ath' pun dorang suka hati tukar jadi 'art'.... XD

      Delete
  2. Hai.. Singgah daripada segmen yang sama.. :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/segmen-pencarian-bloglist-2016-bersama.html

    ReplyDelete
  3. haha kalau ada org ajak memang rajin aku join.. n kn sekarang musim segmen =_=

    ReplyDelete